Диагностично-консултативен център

"Свети Георги Победоносец" ЕООД

Бургас

Доброто човешко отношение и професионализма помагат в трудите моменти   Ангел Стефанов

За нас

»ДКЦ “Свети Георги Победоносец” ЕООД е лечебно заведение за   специализирана извънболнична медицинска помощ изпълняващо мисията по предпазване, възстановяване и укрепване здравето на населението. Лечебното заведение е Сертифицирано по ISO 9001:2008, като поддържа високо качество на предлаганите услуги.

Екип
В ДКЦ "Свети Георги Победоносец" работи екип от високо-квалифицирани специалисти в областта на медицината: хирурзи, невролози, акушер-гинеколози, онколог, пневмолог, кардиолог, дерматовенеролог, УНГ, педиатър, физиотерапевт и рехабилитатори, рентгенолози, ортопеди, нефролог, микробиолог и лабораторен лекар.
повече »
История
Дълги години ДКЦ "Свети Георги Победоносец" се грижи за здравето на своите пациенти.

Историята на болницата датира от 1951г., когато по нареждане на Медицинско управление към МНО - Русенската военна болница с двете си щатни отделения са преместени на територията на гр. Бургас.
повече »
Практика
ДКЦ “Свети Георги Победоносец” ЕООД е лечебно заведение за   специализирана извънболнична медицинска помощ изпълняващо мисията по предпазване, възстановяване и укрепване здравето на населението с определена акредитационна оценка за цялостна дейност “Отличен” за срок от пет години от комисия по акредитация към Министерство на здравеопазване.
повече »
Администрация
Администрацията на ДКЦ "Св. Георги Победоносец" е винаги готова да ви улесни като отговаря на Вашите въпроси възможно най-точно и своевременно.

повече »